Bouwheld van de week!

Verbinden en versterken dat doen we samen!

Elke week zetten we een Bouwheld in het zonnetje! Waarom? Omdat zij zo lekker enthousiast aan het sponsor werven zijn en helpen Sponsor-buttonaan nog meer bekendheid rondom dit renovatieproject en Habitat for Humanity.

Wil jij ook een plekje op deze pagina? Mail dan naar sasperen@stiho.nl en laat Stephanie weten wat jij doet om zoveel mogelijk sponsors te werven. Wij staan altijd open voor leuke ideeën.

Bouwhelden van de afgelopen weken

GJL
Bouwheld week 10
Gert Jan Lipke (Gras Gevelproducten B.V.) en Martin ’t Veld (Lenferink MVA industriële houtcoating) van  zijn onze Bouwhelden van de week! Ze hebben veel tijd gestoken in het lobbyen voor donaties bij onder meer regionale bedrijven en instellingen. Gert Jan en Martin hebben samen al een te gek bedrag van ruim € 7000,- opgehaald! Ook hebben ze social media kanalen als Facebook en Twitter ingezet en zelfs een paginagroot artikel in De Stentor gekregen. Gert Jan en Martin sponsoren? Dat kan nog tot 30 juni! 
Foto
Bouwheld week 9
Bouwheld Arjen Puttenaar van Bouwbedrijf A. Puttenaar is net terug uit Cambodja en nu ook Bouwheld van de week! Goede vriendin Mariëlle Bakker heeft voor Arjen een KEEZ toernooi georganiseerd. KEEZ is een bordspel wat in de kop van Noord-Holland veel wordt gespeeld, er worden zelfs competities mee gehouden. Van september t/m maart wordt elke laatste zondag van de maand met ongeveer 24 vrienden en bekenden gespeeld, verdeeld over 6 speeltafels. Bij aanvang is aangegeven dat Arjen op bouwreis gaat en donaties meer dan welkom zijn. Hiermee is een bedrag van € 1300 opgehaald! Fantastisch! Op de foto zie je Arjen met bouwmaatje Tim Jak van Team 2.
Foto
Bouwheld week 8
Vorige week Zaterdag organiseerde onze Bouwheld Misha Moerkerken van Stiho Beverwijk een benefietavond voor Cambodja in Strandpaviljoen Storm in Zandvoort. Misha is goede vrienden met Jarich, een van de eigenaren van Strandpaviljoen Storm, en helpt hem jaarlijks met het opbouwen en afbreken van het paviljoen. Tijdens de benefietavond werd er een heerlijke rijsttafel geserveerd. De opbrengst was meer dan € 500,- en dit gaat naar Habitat Cambodja.
jan van de W
Bouwheld week 7
Onze bouwheld heeft eigenlijk een hele lieve moeder die held is. Jan van de Wetering van V-Wood International kan dankzij zijn jarige moeder een duit in het bouwpotje doen. 21 mei wordt zijn moeder 80 en zal ze een feestje geven. Zij wil geen cadeaus, maar heeft de gasten gevraagd een donatie te doen voor de bouwreis naar Cambodja. Via deze poster roept Jan familie en vrienden op tot dit leuke cadeau. In de uitnodigingsmail heeft Jan ook een bouwreisvideo meegestuurd. Wat een goed idee!
Monique september 2013
Bouwheld week 6
Monique de Vos van Faay is een van de Bouwheldinnen die meegaat naar Cambodja. Zij zet zich fanatiek in voor de sponsoring: “Ik ben een streber en wil eigenlijk zo hoog mogelijk in de ranking staan qua score”. Dit is natuurlijk ontzettend goed voor gezinnen in Cambodja. Ze heeft haar zakelijke netwerk aangesproken en heeft een item in het Ezine van Faay. Binnenkort komt er ook een artikel in “OnderNamen” in de regio Lekstroom en Lopikerwaard. We worden blij van het enthousiasme en de inzet van Monique!
FullSizeRender[6][3] Bouwheld week 5
Pas sinds februari in dienst bij Baars & Bloemhoff en nu al organiseert Dimitri een heel gaaf event op 29 mei voor de Bouwreizen naar Cambodja, Benefit 4 Cambodja. Dit event staat geheel in het teken van Cambodja met live optredens van niemand minder dan Sheverine en Which Tuesday Blues Band en een korte presentatie van Habitat for Humanity. Wil jij hierbij zijn? Of dit geweldige evenement delen in je omgeving? Klik hier voor meer informatie. Wil je Dimitri direct sponsoren? Klik dan hier.
Tim-Jak Bouwheld(en) week 4
Wat worden we hier blij van! Onze Bouwheld Tim Jak heeft een ontzettende enthousiaste dochter Maddy die alles op alles zet om van dit project een succes te maken. Zo organiseert ze een voetbaltoernooi op school op 26 april. Kinderen betalen inschrijfgeld en mogen zelf bepalen hoeveel inschrijfgeld ze betalen. Haar vader Tim is een begeleider op deze dag. Daarnaast verkoopt ze limonade en cupcakes en verzamelt ze ook nog lege flessen. Wil jij Maddy en haar trotse vader helpen? Klik hier en sponsor dit topteam.  
Bouwhelden Bouwheld(en) week 3
Wat een succes was dit! Marcel en Mahno organiseerde een benefit diner voor ruim 112 mensen in hun atelier. Samen met zijn gezin heeft hij het atelier omgetoverd tot een restaurant. Door weken voorbereiding en met veel hulp van vrienden werd dit een onvergetelijke avond. Zelfs Habitat was aanwezig en vertelde over het renovatieproject. Opbrengst van deze avond… ruim € 3.000!
Wil jij deze Bouwhelden ook sponsoren of wil je de uitnodiging zien? Klik.
BH Bouwheld(en) week 2
Jos en Kees zijn echte schoolvoorbeelden van Bouwhelden! Ze hebben hun heldenfoto met oproep op Social Media geplaatst en naar vrienden, kennissen en relaties gemaild. Daarnaast hebben ze ook een persoonlijke pagina met uitleg over het project. Een goed idee om sponsors te werven! Bekijk de pagina hier. Wil je deze Bouwhelden of andere Bouwhelden sponsoren? Ga dan naar: www.buildwithme.org
Knipsel Bouwheld(en) week 1
De eerste Bouwhelden die al ruim € 1835,- (inmiddels is dit bedrag al veel meer!) hebben opgehaald zijn Leo en Erik van Aannemersbedrijf Van Dillen. Hoe komen Leo en Erik aan al deze snelle sponsors? Zij hebben jun vrienden, kennissen, familie, klanten en relaties persoonlijk aangeschreven met de oproep tot donatie. Ook gaan zij legen flessen inzamelen en gaan ze acties verzinnen op basisscholen. Wil jij Leo, Erik of andere Bouwhelden sponsoren? Ga dan naar: www.buildwithme.org