Blog

 Na een lange vliegreis was het gisteren dan eindelijk zover. Einde middag kwamen we in het hotel aan, in een keer was iedereen zijn vermoeidheid vergeten want wat werden wij enthousiast ontvangen door team 1! Een hoop gejuich, gelach en met open armen… Daar krijgt iedereen energie van. Later op de avond hebben we gezamenlijk gegeten en werden er mooie verhalen uitgewisseld. Vanochtend zijn we met team 1 gaan kijken in het dorp waar zij hebben gebouwd. We hebben de gezinnen ontmoet en hun persoonlijke verhalen gehoord. Verhalen waar we soms stil van werden en soms zelfs emotioneel… Iedereen heeft zijn eigen reden om aan dit mooie project te werken, maar door hun persoonlijke verhalen werden we even keihard op de feiten gedrukt. Wat hebben wij het goed!

 
Einde middag hebben we met z’n allen geld bij elkaar gelegd en uiteindelijk hadden we $ 657,-! Competitief als team 2 is wilde wij natuurlijk meer geld ophalen dan team 1 vorige week. Hierbij dagen wij dus ook gelijk team 3 uit voor volgende week 😉 (Succes!) Met dit geld is ons team schriftjes, pennetjes, tandenborstels en zeep gaan kopen. Deze gaan we woensdag uitdelen op de school in de buurt. Doel is dan om kinderen hygiene bij te leren, handen wassen na een toiletbezoek en tanden poetsen. 
 
Maar eerst gaan we morgen beginnen met slopen!!!! Kan niet wachten…
 
We kunnen niet iedereen helpen in de wereld, maar het is fijn dat we deze gezinnen kunnen helpen met het verbeteren van hun leefomgeving. 
En dit doen we met 1 grote Bouwhelden familie, vol enthousiasme en plezier. 
 
X Stephanie