Over De Stiho Groep 90

Verbinden en versterken dat doen we samen!

90 jaar is niet niks…
In 2016 bestaat De Stiho Groep 90 jaar! Iets waar wij ontzettend trots op zijn en dus reden voor een groot jubileum. Sinds 15 jaar vieren we jubileum jaren bij De Stiho Groep op een bijzondere manier middels Bouwreizen.

Vanwege dit jubileum organiseert De Stiho Groep vier bouwreizen naar Cambodja. Deze vinden plaats in de periode 20 mei t/m 20 juni 2016. Samen met klanten, leveranciers en medewerkers de handen uit de mouwen steken, met non-profitorganisatie Habitat for Humanity. We hadden natuurlijk ook een bekende artiest in kunnen huren voor ons feestje, maar ook nu grijpen we de kans om de armoedespiraal van een stevig aantal gezinnen te doorbreken.

15 jaar bouwreizen
Vijftien jaar geleden is De Stiho Groep begonnen met het organiseren van bouwreizen in samenwerking met Habitat for Humanity. Letterlijk de handen uit de mouwen gestoken door in één week tijd, met 300 medewerkers, klanten en leveranciers, 75 huizen te bouwen. Sindsdien is er een intensieve samenwerking met Habitat for Humanity en worden er jaarlijks inkleinere teams bouwreizen georganiseerd. In totaal over 15 jaar is De Stiho Groep actief geweest in 9 landen. Tot nu toe zijn er 1079 deelnemers mee geweest met De Stiho Groep Bouwreizen. Totale donatie in 15 jaar € 1.384.185.

Wil je meer informatie? Meld je dan nu aan voor een informatieavond.

De Stiho Groep
Via verschillende formules (Stiho, Giebels, Baars & Bloemhoff en Bouwmaat) levert De Stiho Groep materialen, gereedschappen, diensten en advies aan bouwers en andere professionele verwerkers van hout, plaat- en bouwmaterialen in Nederland.