Virtueel huizen bouwen

Verbinden en versterken dat doen we samen!

Ook jij kan ons helpen!

Huizen kosten geld. Daarom heeft Habitat for Humanity een concept ontwikkeld dat het mogelijk maakt eenvoudig bij te dragen aan ontwikkelingsamenwerking: virtueel huizen bouwen! Hiervoor is een website ontwikkeld waarop je met je team kunt bouwen aan een online huis. Door geld te doneren, voeg je steeds meer onderdelen aan het huis toe. Het geld dat Habitat for Humanity hiermee ontvangt, komt ten goede aan de Habitat huisvestingsprojecten in de ontwikkelingslanden!

Om nog meer te kunnen bijdragen aan de toekomst van de gezinnen in Cambodja krijgt elk teamlid, individueel en als onderdeel van het team, de mogelijkheid om zoveel mogelijk geld bij elkaar te sparen door virtuele huizen te bouwen. De bijdrage aan deze huizen zal door Habitat for Humanity worden gebruikt voor het realiseren van huisvestingsprojecten. Wil je helpen met het bouwen van huisjes dan kan dat op www.bouwmee.nl/destihogroep90

Kortom: doe mee, ga mee en bouw mee en realiseer met je team en je netwerk de doelen die je samen hebt gesteld: zoveel mogelijk virtuele huizen en daarmee zoveel mogelijk echte huizen die in samenwerking met Habitat for Humanity in Cambodja waar we naartoe gaan, gebouwd kunnen gaan worden.

Ga je niet mee op reis, maar wil je wel jouw bijdrage leveren aan het project van De Stiho Groep 90? Ook dan kun je virtueel meebouwen!

Sponsor-button