Bouwreis

Wees een held en draag je steentje bij!

Vanwege het 90 jaar bestaan organiseert De Stiho Groep vier bouwreizen naar Cambodja. Deze vinden plaats in de periode 20 mei t/m 20 juni 2016. Samen met klanten, leveranciers en haar medewerkers de handen uit de mouwen steken, met non-profitorganisatie Habitat for Humanity.

De Stiho Groep organiseert de bouwreizen in hechte samenwerking met Habitat for Humanity.

Habitat legt uit wat een bouwreis inhoudt: HFH Logo Singleline LC FC

“Een Habitat bouwreis is een mooie kans om zelf te bouwen aan een betere wereld. Met een groep reist u naar een van onze bouwprojecten waar u letterlijk uw steentje bijdraagt. Wij organiseren reizen voor individuen, bedrijven en groepen.
Vijf dagen lang werkt u onafgebroken samen aan hetzelfde doel. U graaft de fundering, mixt het cement of voegt de muren van een compleet nieuw huis. Een eenvoudig en veilig huis voor een gezin dat uw hulp hard nodig heeft.
Iedereen vanaf 16 jaar kan mee op bouwreis. Specifieke bouwvaardigheden zijn niet nodig en u kunt in eigen tempo een waardevolle bijdrage leveren. Omdat onze projecten zonder geld niet van de grond komen, vraagt Habitat haar deelnemers naast hun inzet om een financiële bijdrage in de vorm van een donatie.
Een bouwreis neemt gemiddeld negen dagen in beslag, waarvan u er vijf besteedt aan bouwen. Omdat uw komst niet altijd gelijk valt met de bouw van een nieuw huis, helpt u mee in de fase waarin het huis zich bevindt. ”(bron: http://www.habitat.nl/)”

 

Voor elke deelnemer zijn er kosten. Tenslotte kunnen de huizen niet zomaar gratis gerenoveerd worden. We vragen om een eigen bijdrage van € 1985,- en daarnaast maximale bijdrage en inzet om samen met je bouwteamleden virtueel zoveel mogelijk huizen te bouwen.

Om nog meer te kunnen bijdragen aan deze toekomst heeft elk teamlid, individueel en als onderdeel van het team, de mogelijkheid om zoveel mogelijk geld bij elkaar te sparen door virtuele huizen te bouwen. De bijdrage aan deze huizen zal door Habitat for Humanity worden gebruikt voor het realiseren van huisvestingsprojecten. Wil je helpen met afbouwen van huisjes dan kan dat op link: www.bouwmee.nl!