Blog

Beste Vrienden en Vriendinnen,

Over de dag van gisteren kan ik redelijk kort zijn. ‘S nachts heb ik nog menigmaal een bezoek gebracht aan de toilet. Had eigenlijk nauwelijks een idee wat buikloop was. Kan ik dus ook van mijn Bucket lijst schrappen. In de ochtend heb ik toch maar besloten om op mijn kamer te blijven. Jammer dat ik de oplevering niet mee kan maken maar het is niet anders. Verder heb ik de hele dag geslapen. Mijn buddy heeft mij wel het e.e.a. vertelt hoe het er aan toe ging.

Tot ca. 11.30 uur hebben de teams gewerkt. Daarna was er een gezamenlijke lunch waarna de overdracht van de huisjes plaats vond. Vervolgens was er een feest met dans en kalkpoeder strooien. Met name de kinderen hebben hier enorm van genoten. Uiteindelijk waren alle teams rond 17.00 uur terug. Ben toen even opgestaan om te horen hoe het was geweest. Naar later bleek waren er meerde mensen in het hotel achter gebleven. Achteraf denk ik dat we gewoon bevangen waren door de hitte. Met 39 graden werken op donderdag en zeker willen dat alles klaar is heeft mij waarschijnlijk geholpen om vrijdag in het hotel te blijven. Het avond programma heb ik ook maar over geslagen.

Vanmorgen heb ik voor het eerst weer iets gegeten. Merk dat er langzaam weer wat leven in mij komt. De bus is al vertrokken om de nieuwe groep op te gaan halen van het vliegveld. Leuk om dit mee te maken dat er 50 personen arriveren die onze groep gaan aflossen. Morgen vroeg gaan we de 5 huisjes en toilet voorzieningen bekijken om ook wat uitleg te geven aan de nieuwe groep. Zoals ik me nu voel ga ik dat zeker mee maken. Daarna koffer ophalen, kleren die we niet gebruiken in een vuilniszak achterlaten en richting het vliegveld.

Als het goed is krijgen jullie dus nog een blog over mijn bevindingen.

Tot horens

Arjan